Voel je goed!

Voel je goed! is voor volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht. Soms is dat moeilijk. Informatie is niet altijd duidelijk en de taal soms lastig. Bij Voel je goed! krijg je een eenvoudige uitleg over voeding, beweging en gezondheid. Je leert wat je kunt doen om gezond te eten en meer te bewegen in een kleine groep met begeleiding. Je krijgt een map met oefeningen en informatie. Je helpt elkaar en het is heel gezellig!

Hoe werkt Voel je goed!?

Tijdens de cursus Voel je goed! wordt er in kleine groepjes gewerkt aan het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van voeding en bewegen. Deelnemers krijgen 20 lessen (wekelijks) van drie uur in de wijk Dukenburg (Nijmegen). De lessen worden door een leefstijlcoach verzorgd. Er wordt met een map gewerkt, deze is toegankelijk voor mensen die moeite hebben met taal en het verwerken van informatie, daarnaast zijn er elke les beweegmomenten.

Tijd

Voel je goed! bestaat uit 20 lessen. Iedere week is er een les en elke les duurt maximaal 3 uur. We nemen rustig de tijd en in de tussentijd houden we ook pauze. Alle lessen starten om 09:00 uur en eindigen om 12:00 uur. Je hoort bij de telefonische intake wanneer de eerstvolgende groep van start zal gaan.

Locatie

Wijkcentrum Dukenburg Nijmegen

Deelnemersvoorwaarden

  • 18 jaar of ouder
  • praktisch opgeleid (tot en met MBO niveau 2)
  • voldoende beheersing van de Nederlandse taal
  • 20 weken beschikbaar
  • zelfstandig naar de locatie kunnen komen

Aanmelden