Online deelname

Healthy Habits Coaching

Het ontwikkelen en behouden van gezonde gewoontes kan uitdagend zijn, vooral als u te maken heeft met een lichamelijke beperking of chronische ziekte. Healthy Habits Coaching biedt de mogelijkheid om online of telefonisch te praten met een ervaringsdeskundige vrijwilliger. Deze vrijwilliger helpt bij het starten, ontwikkelen en onderhouden van gezonde gewoontes die passen bij een gezonde leefstijl.


Wat kunt u verwachten?

Gedurende gemiddeld 6-8 sessies voert u gesprekken met uw coach om te werken aan en het onderhouden van gezonde gewoontes. Elk online of telefonisch gesprek duurt maximaal 30 minuten.


Kosten en vergoeding

Healthy Habits Coaching is volledig kosteloos. Er zijn geen kosten verbonden aan een eigen risico.


Deelnemersvoorwaarden

Healthy Habits Coaching is beschikbaar voor mensen van 18 jaar of ouder, wonend in Nederland, die vanwege een lichamelijke beperking zoals bijvoorbeeld MS, reuma, hersenletsel of een dwarslaesie niet goed kunnen deelnemen aan reguliere activiteiten.


Aanmeldproces

Nadat u heeft gekozen voor Healthy Habits Coaching neemt een coördinator van Healthy Habits binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u op om samen te beoordelen of deze ondersteuning geschikt is voor u. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een eerste online of telefonisch consult.